PROVEN AND FUTURE TECHNOLOGY

HOE

»«

 

Wij werken samen met de gebruiker en willen hun behoeften begrijpen om de mooiste unieke oplossingen voor ze te creëren.

Voor een optimaal gebruik door hen en hun klanten.

 

Interactieve workshops waarin de gebruikers en stakeholders worden geïnterviewd brengen de huidige situatie en behoefte in kaart.
 Het hieruit voortkomende advies en (functioneel) ontwerp dient als onderlegger voor het technisch ontwerp en het Programma van Eisen. Vervolgens begeleiden wij onze opdrachtgevers gedurende het inkoopproces, zoals bijvoorbeeld een aanbesteding, en blijven wij verantwoordelijk tot en met de realisatie en de definitieve oplevering.

 

Om tot een optimale audiovisuele integratie in het werkproces en gebouw te komen maken we deel uit van het (multidisciplinaire) ontwerpteam en wordt nauw samengewerkt met de (interieur)architect, aannemer, E-installateur en interieurbouwer.
 Creativiteit, proven en future technology worden hierbij met in de juiste balans met elkaar verweven.

 

”Een mooie quote van Foppe de Haan luidt; Een goede voorbereiding is het hele werk’.”
 Toevallig of niet, maar ruim zestig procent van ons werk vindt plaats aan de voorkant van het project, daar waar ook de (interieur)architect haar werk doet. De inventarisatiefase en het opstellen van het adviesrapport en functioneel ontwerp vormen daarmee de belangrijkste fase van ons werk.

 

Naast functionaliteit en bediening wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de vorm en verhoudingen van en het kleurgebruik in de ruimte.

 

Onze ontwerpen richten zich op een bedieningsvriendelijk, betrouwbaar, toekomstbestendig en duurzaam gebruik en komen tot stand met respect voor de gulden snede en gevoel voor esthetiek, ergonomie en minimal design.

 Duurzaamheid gaat wat ons betreft verder dan alleen een laag energieverbruik of lange levensduur van apparaten. In toenemende mate werken wij toe naar oplossingen waarvan de levensduur én functionele werking niet worden beperkt door modegrillen of software updates.

 

Door onze conceptuele en projectmatige aanpak staat techniek onopvallend in dienst van de gebruiker.

PERS

»«

 

Wat zeggen ze over ons?

 

PersPodium januari 2016

 AV&Stage september 2018

AV&Stage oktober 2020

 

 

© 2018

ONTWERP EN REALISATIE: WWW.AMMARIN.NL