HUISARTSENZORG OUDE IJSSEL DOETINCHEM

renovatie multifunctionele vergader- en trainingsruimte

Opdrachtgever: Huisartsenzorg Oude IJssel Doetinchem

Opdracht: Ontwerp en advies, aanbesteding en begeleiding realisatie en oplevering audiovisuele voorzieningen en kabelinfrastructuur multifunctionele vergader- en trainingsruimte.

 

De verhuizing naar een nieuwe locatie gaf Huisartsenzorg Oude IJssel in Doetinchem de gelegenheid een multifunctionele vergader- en trainingsruimte in te richten.

 

In samenwerking met Sabine Berndsen is er gezocht naar een esthetisch verantwoorde audiovisuele oplossing waarmee de gebruikers de mogelijkheid hebben om op uitermate eenvoudige

wijze presentaties te kunnen geven. Van zeer gedetailleerde spreadsheet informatie tot het vertonen van foto's en video's.

De basis van de audiovisuele installatie is zo ontworpen dat de gebruiker het systeem met een eenvoudige afstandsbediening volledig kan bedienen.

De optimale afstemming met de aannemer en de E-installateur heeft gezorgd voor een fraaie afwerking, zonder zichtbare bekabeling.


Start project: maart 2014

Oplevering: juni 2014

 

Architect: Bureau Berndsen

Interieurarchitect: Bureau Berndsen

Uitvoering: Aannemersbedrijf Jansen, Pactum Installatietechniek

Adviseurs: Adviesbureau J. Vriesema Bouwvoorbereiding en -management

 

Publicaties: Architectenweb

 

QUOTE:

'Wij wilden onze vergaderruimte graag multifunctioneel gebruiken, voor zowel vergaderingen als scholingen. In de zoektocht naar de juiste apparatuur om een en ander voor beide doeleinden te kunnen realiseren heeft Piqture Audiovisual Architects ons uitstekend geadviseerd en geholpen bij het maken van de juiste keuze en bij de installatie van de apparatuur."

 

– Rob Nieuwenhuis - Huisartsenzorg Oude IJssel –

 

© 2018

ONTWERP EN REALISATIE: WWW.AMMARIN.NL